Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джейсон Стейтем і Розі Гантінгтон-Вайтлі — мрії Голлівуду

Факти

Назар КОЛОДІЙ
05 листопада 18:25
186
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зірки майже не розповідають про своє життя

Джейсон Стейтем і Розі Гантінгтон-Вайтлі — мрії Голлівуду

ЗІРКИ ЕКРАНА

 

 

 

Джейсон Стейтем, 56-річна зірка бойовиків, був заручений з колишнім ангелом Victoria's Secret від 2016 року. У пари двоє дітей: син на ім'я Джек, шести років, і однорічна дочка на ім'я Ізабелла.


Джейсон і Розі почали зустрічатися 2009 року, проте не одружувались. Вони чекали, поки їхній син підросте, щоб він міг також узяти участь у церемонії.


Як відомо, пара дуже стримана у коментарях щодо особистого життя. Проте Розі якось сказала про чоловіка: "Джей — мій найбільший захисник. Сподіваюся, він скаже те ж саме про мене… Він був чудовим наставником для мене в роботі". І додала: "…він дійсно дав мені крила".


Торік Розі вирішила ділитися власними фотографіями, на яких вони під час довгих прогулянок. Зараз сім'я проживає у британському селищі. Наприкінці 2020 року зірки продали свій особняк у Малібу за 14 мільйонів фунтів стерлінгів і придбали будинок в Англії. Також вони витратили п'ять мільйонів фунтів стерлінгів на особняк із семи спальнями в Лондоні. Подружжя володіє одним таунхаусом із трьома спальнями вартістю 7,5 мільйона фунтів стерлінгів у Челсі.


Джерело: https://www.mirror.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter