Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Політика конфіденційності

01 грудня
1628

Конфіденційна інформація

Ми з великою повагою ставимось до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто є нашими передплатниками. Ми прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

 

Оброблення персональних даних, види персональних даних, які ми збираємо, мета використання таких персональних даних, взаємодія сайту з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація є конфіденційними.

 

Якщо користувач використовує сервіси сайту, ми здійснюємо оброблення даних користувача, а саме:  даних, що їх надає користувач під час заповнення реєстраційних форм і в процесі користування сервісами;  файли cookie; ір-адреси; параметри і налаштування інтернет-браузерів (Useragent).

 

Ми збираємо лише ті персональні дані (наприклад, ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону), які ви свідомо і добровільно надали як суб'єкт персональних даних, щоб використовувати сервіси сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на оброблення своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці мети їх оброблення.

 

У разі відвідування сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості щодо трафіка користувача система не обробляє і не зберігає.

 

Ми не збираємо будь-якої інформації, до оброблення якої встановлені певні законодавчі вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

 

Ми збираємо дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі інтернет та перебування на сайті.

 

Ваші персональні дані ми використовуємо, аби забезпечити надання інтернет-сервісів сайту, обмін інформацією (новинами, анонсами), взаємин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, зокрема, та не лише: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».

 

Файли кукі/cookie

 

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна зарахувати комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує сайт.

 

Файли кукі/cookie можуть бути вічними (їх називають постійними файлами cookie) і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називають сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяють на основні (їх встановлює безпосередньо відвідуваний сайт) і сторонні (встановлюють інші веб-сайти).