Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тревіс Келсі розповів про його залицяння до Тейлор Свіфт

Факти

20 жовтня
183

Як закохати у себе Тейлор Свіфт?

Тревіс Келсі розповів про його залицяння до Тейлор Свіфт

ЗІРКИ

 

 

 

 

33-річна співачка Тейлор Свіфт і 34-річний футболіст Тревіс Келсі хизуються своїм романом відтоді, як почали зустрічатися. Тейлор була вражена тим, як Тревіс Келсі "галантно залицявся" до неї. Вона точно вже "закохалася" у зірку НФЛ. Навіть її батьки вважають, що Тейлор "нарешті зустріла свою пару". "Головне для неї — бути поруч із кимось, хто піклується про її безпеку і любить її", — розповідають джерела dailymail.co.uk.


Тревіс розповів, як розпочалися його залицяння до Свіфт. За його словами, він мав номер телефону Тейлор, написаний на браслеті. Цей браслет футболіст планував подарувати попзірці. Проте йому не вдавалося це зробити. "Вона ні з ким не зустрічається або принаймні не хотіла зустрічатися зі мною", — сказав Тревіс. "Я був розчарований тим, що вона ні з ким не розмовляє ні до, ні після своїх виступів. Вона береже свій голос для 44 пісень, які співає під час туру. Я був трохи засмучений, тому що не зміг подарувати їй один із моїх браслетів".


Одного разу Келсі запросив Тейлор переглянути футбольний матч за його участю. Вона прийняла це запрошення і, здається, їй дуже сподобалася його гра і спортивний поєдинок.  


За словами джерела видання, "Тревіс справжній джентльмен. Хоча про це зарано говорити, всі дійсно відчувають, що вона нарешті знайшла собі пару". "Родина Келсі також "обожнює її", а всі її друзі "раді за неї". 


Цього тижня з’явилась інформація про те, що Тревіс придбав новий особняк вартістю шість мільйонів доларів у Канзас-Сіті для "додаткової приватності" на тлі свого нового роману з Тейлор. Будинок із шістьма спальнями та шістьма ванними кімнатами займає понад 16 000 квадратних футів (1486 м. кв) житлової площі. Він розташований у закритому комплексі. Футболіст заплатив за нього особисто готівкою. Це не було спільне придбання з Тейлор.


Видання надіслало листи представникам Тейлор і Тревіса, щоб отримати коментарі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter