Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

The Weeknd з дівчиною на фестивалі Coachella

Люди

17 квітня
183

Нові стосунки співака.

The Weeknd з дівчиною на фестивалі Coachella

The Weeknd у компанії своєї дівчини диджейки Сімі Хадри провів час на музичному фестивалі Coachella.

 

Про це пише видання Daily Mail.

 

Зіркову пару сфотографували під час святкування. Обіймаючись, вони разом завітали на фестиваль. Співак намагався не привертати до себе зайву увагу, тому надів чорно-білу бандану, кепку й окуляри. Його дівчина ж, навпаки, зовсім не маскувалась.

 

Зазначимо, про стосунки пари почали говорити ще торік, коли вони відкрито цілувались на дні народження співака. Виконавець святкував подію у нічному клубі Лас-Вегаса.

 

Канадський співак намагається не афішувати особисте життя. Відомо, що впродовж 20152019 років він перебував у стосунках з моделлю Беллою Хадід. До того ж вона знялася у кліпі музиканта на його сингл In the Night. Також в артиста був роман із Селеною Гомес.

 

Нова дівчина знаменитості є спадкоємицею впливового бізнесмена в Саудівській Аравії. До того ж вона колишня подруга Белли Хадід.

 

Щорічний фестиваль Coachella відбувається упродовж 1423 квітня в Каліфорнії. Світові музиканти не лише виступають на фестивалі, а й приходять послухати колег і провести час у компанії друзів. Із-поміж гостей цьогорічного фестивалю були й інші знаменитості. Зокрема, Біллі Айліш, Кендалл Дженнер, Хейлі та Джастін Бібер, Кайлі Дженнер та багато інших популярних особистостей.

 


Нагадаємо, The Weeknd здобув титул найпопулярнішого співака у світі та встановив два рекорди.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter