Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

The Weeknd офіційно визнаний найпопулярнішим співаком у світі

Факти

23 березня
209

100 мільйонів слухачів на стримінговому сервісі Spotify

The Weeknd офіційно визнаний найпопулярнішим співаком у світі

The Weeknd побив два рекорди Гіннеса. 

 

Про це пишуть на сайті Книги рекордів Гіннеса.

 

Канадський співак здобув титул найпопулярнішого виконавця на планеті, встановивши 2 рекорди. Впродовж місяця його пісні прослухала найбільша кількість людей за всю історію Spotify. Також він став першим виконавцем, який досягнув позначки у 100 мільйонів слухачів на цій стримінговій платформі. Станом на 23 березня 2023 року на Spotify у музиканта 112,2 мільйона слухачів. 

 

На другому місці серед найпопулярніших виконавців є Майлі Сайрус, її прослухали 82,4 мільйона користувачів на місяць. The Weeknd також значно випереджає інших відомих співаків: Шакіру (81,6 мільйона), Аріану Гранде (80,6 мільйона), Тейлор Свіфт (80,2 мільйона), Ріанну (78,5 мільйона) та Еда Ширана (77,5 мільйона). 

 

Збільшення кількості прослуховувань канадського співака пов’язане з випуском реміксу Die For You. Трек був записаний з Аріаною Гранде і зайняв перше місце в Billboard Hot 100. 

Die For You - четверта спільна робота Аріани та The Weeknd. В дуеті вони записали пісні Love Me Harder, Off the Table та ремікс Save Your Tears. 

 

Нагадаємо, у 2016 році Ейбел Тесфайє також отримав дві нагороди. Одну з них співак здобув за альбом, який у 2015 році найбільше транслювався на Spotify. У період з 1 грудня 2014 року до 1 грудня 2015 року Beauty Behind the Madness зібрав 60 мільйонів слухачів на стрімінговому сервісі. Іншу нагороду виконавець одержав, оскільки його пісні 45 тижнів поспіль перебували у десятці Billboard Hot 100 від сольного виконавця. 

Автор: Софія ХОМИШИН

https://nypost.com/2023/03/21/the-weeknd-breaks-2-guinness-world-records-nabs-1-more-big-honor/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter