Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк дала інтерв’ю і розповіла про свого чоловіка

Люди

Назар КОЛОДІЙ
15 травня 18:00
232
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сальма Хайєк і Франсуа-Анрі Піно

Сальма Хайєк дала інтерв’ю і розповіла про свого чоловіка

Життєві історії

 

 

Сальма Хайєк, мексикансько-американська кіноакторка, режисерка та продюсерка, насолодилася гламурним вечором у Лондоні зі своїм чоловіком французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно. Вона мала приголомшливий вигляд у розкішній чорній сукні на одне плече зі стильним розрізом на асиметричному декольте та витончено драпірованою спідницею. Її ансамбль завдовжки до коліна елегантно поєднувався зі сріблястими підборами та сумочкою.

 

 

Хайєк розповіла про свій шлюб і сімейне життя в інтерв’ю виданню Vogue Arabia. «Мені було нелегко мати дітей. Я змогла мати лише одну, і вже це було дивом. Зрештою я отримала благословення на чотирьох дітей, враховуючи трьох дітей Франсуа. Це повністю змінило мене і мою родину».


Її чоловікмільярдер і з 2005 року є головою правління та генеральним директором компанії, яка виготовляє предмети розкоші. Він володіє такими брендами, як Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta та Alexander McQueen.


«Важливі речі в моєму житті — бути гарною людиною. Це змушує вас забути про імідж. У мене чудовий чоловік, і це дуже допомагає. Він дає стабільність. Мій чоловік і я — люди природи, і ми не матеріалістичні. Наші цінності тверді й наші голови на місці», — сказала вона.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter