Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти: Меренговий рулет із вершковим сиром

Кулінарні рецепти

Ніяра Батирова
23 вересня 18:21
263
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Ексклюзивні рецепти

Рецепти: Меренговий рулет із вершковим сиром
Смакота на столі

Смачні рецепти онлайн газети "Дуже смачно!"

 

Меренговий рулет із вершковим сиром 


Інгредієнти:

190 г білка, 250 г цукру, 1/3 ч. л. солі, щіпка лимонної кислоти, 25 г крохмалю; (на крем) 150 г вершкового сиру, 100 г вершків, 20 г цукрової пудри, 100 г ягідного пюре або свіжі шматочки ягід.

 

Приготування.

Обов’язково підготувати суху миску для збивання білків, ретельно висушити та знежирити поверхню посуду. Далі влити в чашу для збивання білок, додати сіль та лимонну кислоту і збити на маленьких обертах. Коли отримаєте легку пінку, додати частинами цукор, який розділити приблизно на три-чотири частини. Поступово збільшити швидкість. Збивати на великих обертах до отримання пишних, глянцевих піків. На це витратите приблизно 10–13 хвилин. Наприкінці додати крохмаль, бажано кукурудзяний, і вимішати масу лопаткою, ретельно перемішуючи зверху вниз. Деко для запікання застелити пергаментом і рівномірно всією поверхнею викласти на нього меренгу, розрівнюючи лопаткою. Поставити меренгу в заздалегідь розігріту до 140–150 градусів до духовку. Випікати приблизно 30 хвилин. 
Тим часом вершковий сир змішати разом із вершками та цукровою пудрою. Далі все ретельно збити міксером до отримання однорідної, м’якої маси. Вона буде не дуже солодкою, щоб вийшло гарне поєднання разом із меренгою. 
Після приготування поверхня меренги злегка підрум’яниться та покриється хрусткою скоринкою. Коли меренга охолоне, потрібно перекинути її та відокремити від пергаментного паперу. Після цього на поверхню викласти вершковий крем, ягідне пюре або шматочки ягід і обережно згорнути в рулет. 
Зверху також можна прикрасити залишками крему та ягід. Готовий рулет має настоятися в холодильнику приблизно п’ять-шість годин, тоді він стане ще вологішим і смачнішим.

Смачного!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Кулінарні рецепти:  Завиванець з грибами і сиром
04 жовтня 16:15 173
Смачний апетитний ошийок з вином
03 жовтня 17:05 286
Апетитні картопляні зрази з печерицями
02 жовтня 11:05 588