Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пол Маккартні обожнює своїх онуків і проводить з ними багато часу

Факти

Назар КОЛОДІЙ
27 червня 10:05
438
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Пол Маккартні та його восьмеро онуків

Пол Маккартні обожнює своїх онуків і проводить з ними багато часу

Життєві історії

 

 

Легенда "Бітлз" відомий як "дідусь" для своїх онуків, серед яких четверо дітей доньки Стелли Маккартні та четверо синів доньки Мері Маккартні. "Один з моїх онуків почав називати мене дідусем, і це якось прижилося, розповів Маккартні в інтерв'ю BBC. Тож інші діти почали називати мене також дідусем".


Маккартні написав дві книжки з картинками: "Гей, дідусю!" та "Зелений підводний човен дідуся". Обидві були натхненні його онуками, з якими він залюбки танцює, музикує та дивиться футбол.

 

 

"Я дуже задоволений тим, як сприйняли "Гей, дідусю!", адже це дуже особиста історія для мене, яка оспівує дідусів звідусіль, їхні стосунки та пригоди з онуками", сказав він в інтерв'ю виданню PEOPLE. "Мені подобається, що вона стала книжкою, яку читають онукам перед сном у всьому світі". Маккартні також пишається тим, що має "цілком нормальні" стосунки зі своїми онуками.


"Знаєте, я люблю їх і мені подобається бути дідусем. Ми проводимо досить багато часу разом", поділився він в ефірі програми "Сніданок з Крісом Евансом" на радіо Virgin Radio. "Ми не живемо поруч, але ми їздимо разом на свята, наприклад, на Різдво. І влітку ми бачимося. А іноді ми з Ненсі забираємо їх зі школи. Це дуже приємно".


Він продовжував: "Це дуже весело, тому що ви не знаєте, як це робити як батьки. Тож коли приходить дідусь чи бабуся, це як: "Що ми тут робимо?". І тому я кажу, що радість це як забирати їх зі школи, і вони це люблять. Не думаю, що річ лише в нас, думаю, що морозиво має з цим щось спільне!".


Хоча сім'я Маккартні одна з найвідоміших родин у світі, Стелла сподівається, що її діти виростуть урівноваженими. "Я жила на фермі, але їздила в турне і знала божевільних знаменитостей. І для моїх дітей це нічим не відрізняється: вони їдуть на ферму, вони в полі брудняться і падають, а потім приїжджають сюди, і їх оточують божевільні знаменитості", сказала вона в інтерв'ю журналу Porter. "Я хвилююся через це. Але думаю, що в мене все вийшло добре, і я сподіваюся, що в них теж буде все добре".

 

Пол із дружиною Стеллою

 

Дружина також розповіла виданню, що її діти мають "чудові стосунки" з дідусем. "Мені подобається бачити їх з дідусем, сказала вона. Вони дуже пишаються ним і захоплюються [його музикою]".


Нагадаємо, що в Пола Маккартні восьмеро онуків: Артур, Елліот, Міллер, Бекет, Бейлі, Сем, Рейлі та Сід.

 

Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
СОЛОДКИЙ КИСЛИЙ Життєві історії
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
СОЛОДКИЙ КИСЛИЙ
15 жовтня 21:27 10
СПОГАДИ З ДИТИНСТВА
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
СПОГАДИ З ДИТИНСТВА
11 вересня 14:40 141
ПЕКЛА МАТИ «КАРПАТИ»…
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
ПЕКЛА МАТИ «КАРПАТИ»…
06 липня 10:28 100