Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пірс Броснан прогулюється Лондоном зі своєю 90-річною матір'ю

Люди

Назар КОЛОДІЙ
12 липня 12:50
454
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Пірс Броснан і його акторська кар’єра

Пірс Броснан прогулюється Лондоном зі своєю 90-річною матір'ю

Життєві історії

 

71-річний актор Пірс Броснан продемонстрував свій елегантний стиль під час прогулянки Лондоном у середу. Він був одягнений у темно-синю сорочку, чорні штани та шкіряну куртку, а також доповнив образ чорними сонцезахисними окулярами та помаранчевим намистом.

 

Броснан був у чудовому настрої, коли прогулювався Челсі з високо піднятою головою та прискореною ходою. Його супроводжувала 90-річна мати Мері, яка виглядала не менш стильно в чорному костюмі й елегантному намисті з перлів і срібла.

 

 

Це був рідкісний публічний виступ для матері та сина, які зазвичай уникають уваги преси. Пірс єдиний син Мері та Томаса Броснана, з яким він, за словами актора, зустрічався лише раз.
Незважаючи на складне дитинство, Пірс завжди з теплотою відгукується про свою матір, називаючи її "дуже мужньою". Він описує її як самовіддану жінку, яка самотужки виховувала його та працювала в Англії, щоб забезпечити сім'ю.

 

Сьогодні Броснан успішний актор, який має за плечима безліч знакових ролей, враховуючи Джеймса Бонда. Він одружений з американською журналісткою Кілі Шей Сміт протягом 23 років і має чотирьох дітей.

 

Наразі Броснан працює над чотирма фільмами, три з яких він зараз знімає. Це "Нечиста сила", "Чотири листи кохання", "Четверговий клуб убивць" та американський шпигунський трилер "Чорна сумка".

 

Довідка. На 2024 рік статки Пірса Броснана оцінюють у 200 мільйонів доларів США. Його багатство походить з успішної кар'єри актора, яка триває вже понад чотири десятиліття. Броснан найбільш відомий роллю Джеймса Бонда в чотирьох фільмах франшизи упродовж 19952002 років.


Він також знявся в численних інших популярних фільмах і телешоу, враховуючи "Місис Даутфайр", "Афера Томаса Крауна", "У дзеркала дві особи", "Марс атакує!" і "Мамма Мія!".
Окрім акторської кар'єри, Броснан також є успішним продюсером, режисером і сценаристом. Він володіє власною продюсерською компанією Broken Shamrock Productions і зняв кілька фільмів, зокрема "Серце дракона" і "Паризький крадій".


Броснан також відомий своєю філантропією. Він підтримує численні благодійні організації, наприклад, Всесвітній фонд дикої природи, UNICEF і Американський фонд досліджень раку.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Аль Пачіно розповів про вплив матері на його життя
30 серпня 14:30 177
ВИШНІ
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
ВИШНІ
29 серпня 21:44 116
Кріс Пратт привітав свого сина Джека з днем народження в інстаграмі
25 серпня 12:06 115