Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман відмовляється коментувати чутки про розлучення з чоловіком

Люди

Назар КОЛОДІЙ
21 лютого 22:42
343
Джерело: Газета "Життєві історії"

Без коментарів

Наталі Портман відмовляється коментувати чутки про розлучення з чоловіком

ШОУ-БІЗ

 

 

 

42-річна актриса відмовилась обговорювати інформацію щодо свого шлюбу в інтерв'ю Vanity Fair, опублікованому 21 лютого. Її слова прозвучали майже за рік після того, як французьке видання вперше повідомило, що її чоловік нібито мав роман із 25-річною жінкою.


Під час розмови з Vanity Fair Портман запитали, як вона ставиться до людей, які «публічно пишуть про її шлюб і особисте життя», оскільки чутки про цей роман з’явилися в червні, незабаром після виходу її фільму. У відповідь Портман просто сказала: «Це жахливо, і я не хочу робити свій внесок».


У серпні 2023 року джерело стверджувало Us Weekly, що Портман і Мільп'є «попрацювали над своїм шлюбом» після новин про його ймовірну невірність.


Під час їхньої 11-ї річниці в серпні 2023 року шанувальники також припустили, що Портман розлучилася з Мільп'є після того, як її помітили без обручки під час відвідування заходу в Сіднеї, Австралія. Однак ні Портман, ні Мільп'є не підтвердили, що вони розлучені.


Пара офіційно одружилася в серпні 2012 року під час єврейської церемонії на узбережжі Каліфорнії в Біг-Сурі. Тепер у них двоє дітей: 12-річний Алеф і шестирічна Амалія. 


Джерело: https://www.independent.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter