Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Мадонна розповіла шанувальникам про своє нещодавне кохання

Факти

07 квітня
161

Мадонна і її кохання

Мадонна розповіла шанувальникам про своє нещодавне кохання

 

 

Під час зупинки свого святкового туру в Атланті Мадонна трохи розважилася з шанувальниками. Вона зізналася, що була закохана в музичного продюсера під час запису свого альбому 1994 року Bedtime Stories.

 

«Я була шалено закохана в нього, і він поводився зі мною відповідно», — з усмішкою мовила 65-річна співачка під час перерви між піснями. «Все ок, я розумію. Ти був просто хлопчиком. Але я сподіваюся, що ти вже виріс? — додала вона. А потім заявила: — Я публічно присоромлю тебе. Його ім'я Даллас Остін».

Даллас Остін

 

Під час створення Bedtime Stories Мадонні було 35 років, а Остіну, лауреатові «Ґреммі», продюсерові Brandy і Monica's The Boy is Mine, лише 23 роки. Їхня співпраця над альбомом створила пісні Secret, Don't Stop, Survival і Sanctuary.

 

Далі Мадонна сказала, що її почуття до продюсера були настільки глибокими, що вона використовувала нетрадиційні методи, щоб завоювати його серце. «Я кажу вам, я була настільки закохана в нього, що робила всілякі заклинання, щоб він закохався в мене…»  — поділилася попдіва подробицями. «Проте жоден із них не спрацював», — додала Мадонна. Вона розповіла, що її робота над альбомом була «чарівним досвідом».

 

Перед записом Bedtime Stories Мадонна припинила короткий роман із Тупаком Шакуром і була на межі бурхливого роману з Деннісом Родманом.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter