Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави в Голлівуді

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 березня 11:48
253
Джерело: Газета "Життєві історії"

Почесна нагорода крутої зірки

Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави в Голлівуді

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Ленні Кравіц і його внесок в індустрію розваг назавжди увічнені зіркою на голлівудській Алеї слави. На церемонії був присутній друг співака актор Дензел Вашингтон. Під час церемонії нагородження його донька 35-річна Зої Кравіц виступила з промовою і не втрималася, щоб не пожартувати з батька. 

 

«Ленні Кравіц, я мала задоволення знати вас упродовж тривалого часу, і я повинна сказати, що бути вашою дочкою було однією з найбільших пригод у моєму житті», — мовила Зої. «Я бачила, як ти змінився на краще. Я бачила, як ти залишився незмінним у найважливіших аспектах. Я бачила, як ти з’являється і дбаєш про людей, яких любиш. Я бачила твою неймовірну відданість своєму мистецтву, — сказала вона, перш ніж додати: — Але переважно я бачила скрізь твої сорочки».

 

 

Після такого подарунку 59-річний Ленні одягнув пару джинсів, які добре облягали його тіло, з низькою талією і вирушив на природу. Він стояв без сорочки й взуття в оточенні дерну, на тлі якого домінувало доросле дерево. Його дреди звисали на спину, коли він повернувся обличчям до сонця. Хітмейкер Fly Away підписав пост: «Стою в любові та вдячності».

 

Нагадаємо, що Ленні — американський рок-музикант, співак, композитор і актор. Його дідусь по батьковій лінії був вихідцем зі звичайної української єврейської сім'ї, яка переїхала в Нью-Йорк. Прадід Ленні, Леонід Кравець, був корінним киянином.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter