Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ленні Кравіц поспілкувався із The Hollywood Reporter про свою творчість

Люди

Степан СЕМКІВ
02 червня 13:00
171
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ленні Кравіц і його творчістть

Ленні Кравіц поспілкувався із The Hollywood Reporter про свою творчість

Життєві історії

 

 

Легендарна рок-зірка Ленні Кравіц дав інтерв’ю виданню The Hollywood Reporter. Він сяє гордістю від свого нещодавно виданого альбому Blue Electric Light.

 

12-й студійний альбом знаменує новий етап для зірки. Кравіц каже: «Я все ще почуваюся свіжим, мотивованим, натхненним і голодним. І я відчуваю все це так само, як відчував на початку. Я думаю, що це дивовижно». Ленні має щасливий вигляд завдяки новій музиці, яка, за визнанням зірки, є рідкістю в його бізнесі. 


Його молодість відображена в цьому альбомі. Це його оточення, це життя надихнуло його на запис. «Я лише антена, я вловлюю те, що мені передають», — каже Кравіц. «Тож це роблю не я. Коли я запам’ятаю першу пісню, моє завдання — записати її так, як я почув її у своїй голові. Усе те, через що я пройшов за останній період часу, [альбом] лише дзеркало того, що відбувається».


Кравіц створив цей альбом на Багамах, але зізнався, що сумував у дорозі. Чекати залишилося недовго: Pepsi Kick-Off Show — це перший концерт у довгоочікуваному турі. «Я завжди займаюся музикою, але мені бракує поїздок, — розповідає він THR. — Я просто залишився на Багамах, творив. Те, що я робив, що проходило зі мною, як я відчував увесь час, це було неймовірно».


Окрім музики, Кравіц також може похвалитися незабутньою акторською кар’єрою. Шанувальники можуть згадати його головну роль разом із Дженніфер Лоуренс у «Голодних іграх». Він працює над тим, щоб повернутися до творчості перед камерою і навіть має власний проєкт у роботі.


«Я люблю це робити, коли маю змогу і час. Я працюю над кількома проєктами, — каже Кравіц. — Знімаю власний фільм, який я хотів зробити вже деякий час. Але я люблю працювати з іншими, співпрацювати. Це приємне полегшення, тому що коли я в студії, я все роблю сам, я граю на всіх інструментах, я пишу це, я це продюсую. Це моє бачення. Це моя справа. І коли я знімаюся у фільмі, це зовсім не про мене. І це про характер. Це про режисерське бачення».


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter