Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кілліан Мерфі перейшов на веганство з етичних міркувань

Факти

29 березня
171

Мерфі змінив свій спосіб життя

Кілліан Мерфі перейшов на веганство з етичних міркувань

Кілліан Мерфі розповів, що став веганом. До цього ірландський актор театру та кіно, відомий грою у фільмах «Оппенгеймер», «28 днів потому», «Бетмен: Початок» та інших, був вегетаріанцем упродовж 15 років.

 

 

Після довгої перерви 47-річний Мерфі пояснив, що вирішив стати веганом з етичних міркувань та через здоров’я. Після того, як він знову почав їсти м’ясо, його самопочуття погіршилося. Також актор поділився, що він дуже сумує за смаком сиру. Веганство передбачає цілковиту відмову від усіх продуктів тваринного походження, зокрема м’яса, яєць та молока. Також люди, які поділяють ці погляди, уникають використання виробів із тваринного хутра або шкіри у своєму повсякденному житті.

 

2013 року Кілліан відмовився від вегетаріанства заради кіно. Тоді творці серіалу «Гострі картузи» порадили акторові почати їсти м’ясо, щоб збільшити свої об’єми та бути «менш схожим на худого ірландця». Зміну своєї позиції Мерфі прокоментував так: «Я був вегетаріанцем упродовж 15 років. Але це ніколи не було моральним рішенням. Я більше боявся захворіти на коров’ячий сказ (хвороба Крейтцфельдта-Якоба).

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter