Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Періс Гілтон на благодійному вечорі в Лос-Анджелесі

Факти

27 березня
113

Прагнення зірки

Періс Гілтон на благодійному вечорі в Лос-Анджелесі

Періс Гілтон мала приголомшливий вигляд в елегантній сукні. Американська фотомодель, акторка та співачка випромінювала доброзичливість, коли залишала благодійний вечір Джексона Лі в Лос-Анджелесі. На вулиці, біля залу, де відбувався захід, Гілтон роздавала автографи шанувальникам.

 

 

Зірка створила чорний ансамбль із напівпрозорої сукні, прикрашеної коштовностями, туфель на підборах, сумки та сонцезахисних окулярів. Біляве волосся 43-річна зірка зібрала у високий хвіст, тим самим виділила свої риси обличчя.

 

 

Мати двох дітей, яких для неї та її чоловіка Картера Реума виносила сурогатна матір, нещодавно поділилася своїми думками щодо виховання дітей та ставленням до соцмереж. «Я хочу, щоб мої діти почувалися коханими та потрібними. Хочу бути наступним поколінням тих, хто приносить у світ позитив і має велике серце. Прагну жити за межами соціальних мереж і постійного спілкування телефоном. Діти зараз більше не виходять на вулицю та не бавляться, тому що всі просто зайняті своїми гаджетами. Тож сподіваюся, що мої діти не будуть такими залежними від соціальних мереж, як я», розповіла Періс.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter