Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кендалл Дженнер розійшлася з репером Bad Bunny

Люди

28 березня
203

Кінець зіркового роману

Кендалл Дженнер розійшлася з репером Bad Bunny

ШОУ-БІЗНЕС

 

Кендалл Дженнер виділила свою струнку фігуру моделі об’ємним костюмом. Американську 28-річну зірку помітили на одній з автостоянок у Беверлі-Гіллз.

 

 

Кендалл одягнула темно-сині штани та піджак, який затягнула поясом, щоб виділити свою тонку талію. Дівчина поєднала сонцезахисні окуляри з чорними шкіряними туфлями. Доповнила образ яскраво-оранжева сумка, вартість якої становить 4600 доларів.

 

Декілька місяців тому в Дженнер закінчився роман із відомим співаком та репером Bad Bunny. Їхні стосунки тривали менш ніж рік. Інсайдер розповів: «Вони обоє знали, що ці стосунки не назавжди. І це було зрозуміло із самого початку. В них були шалено напружені графіки. Вони все ще бажають кращого одне для одного».

 

Родина Кендалл досі високої думки про її колишнього. Але вони бажають для дівчини тільки найкращого. Та хочуть, щоб вона була поруч із тим, хто зробить її щасливою.

 

 

Зірка дала короткий коментар щодо ситуації з її хлопцем: «Я докладу всіх зусиль, щоб робити все якомога приватніше, адже я вважаю, що це більш здоровий спосіб владнати стосунки».

 

Востаннє пару бачили разом 29 жовтня 2023 року під час сніданку в Беверлі-Гіллз, штат Каліфорнія.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter