Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кевін Костнер придбав святковий подарунок для своєї нової коханої Джевел

Факти

25 грудня
854

Нове кохання і нові почуття

Кевін Костнер придбав святковий подарунок для своєї нової коханої Джевел

ЗІРКИ

 

 

 

 

Співачка Джевел

 

Кевін Костнер придбав нову гітару Martin & Co., можливо, у подарунок для 49-річної співачки, номінантки на премію "Ґреммі" Джевел. 


Минулого місяця 68-річного актора Кевіна побачили із Джевел на приватному острові Ричарда Бренсона в Карибському морі під час відпочинку на День подяки. "Між Костнером і Джевел існує великий взаємний потяг",— сказав інсайдер People 14 грудня, додавши, що "стосунки між Кевіном і Джевел свіжі, але не нові".


Джевел, співачка хітів 90-х, як-от Who Will Save Your Soul, You Were Meant for Me і Foolish Games, насолоджується своєю незалежністю, повідомило джерело. Джевел подобається тип Кевіна, а Кевін любить мати стосунки, тож це круто", — сказало джерело виданню. "Він розважається після скандального розлучення. Він радий, що це закінчилося".


Новий роман закрутився за кілька місяців після того, як Костнер і Баумгартнер домовилися про своє розлучення у вересні. "Кевін і Крістін Костнер досягли мирної згоди щодо всіх питань, пов’язаних з їхнім шлюборозлучним процесом", — йдеться у спільній заяві пари, оприлюдненій 19 вересня.


Відомо, що Баумгартнер подала на розлучення у травні, і вони вже сварилися в суді за виплати аліментів. Після дводенного слухання суддя 8 вересня зобов’язав Костнера платити 63 000 доларів на місяць за їхніх трьох дітей, повідомляє People.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter