Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайя Гербер підтримує свого коханого Остіна Батлера на прем’єрі фільму

Факти

Назар КОЛОДІЙ
19 червня 12:37
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайя Гербер і Остін Батлер — чудова пара

Кайя Гербер підтримує свого коханого Остіна Батлера на прем’єрі фільму

 

 

17 червня в Лос-Анджелесі відбулася прем'єра фільму "Байкери" режисера Джеффа Ніколса. Остіна Батлера підтримувала його дівчина Кайя Гербер.


Хоча 22-річна актриса серіалу "Боттомс" не з'явилася на червоній доріжці з 32-річним коханим, відомим своїми романами. Її помітили, як вона підбадьорювала його неподалік, і вони навіть швидко поцілувалися перед тим, як піти в китайський театр.


Остін, який зустрічався з Ванессою Хадженс майже десять років до їхнього розлучення на початку 2020 року, вперше породив чутки про роман із Кайєю Гербер у грудні 2021 року, а в березні 2022 року офіційно оголосив про їхні стосунки.


Остін і Кайя вперше з'явилися на публіці як пара на щорічній вечірці журналу Variety Best Performances 24 березня 2022 року, на той час вони зустрічалися близько трьох місяців. У травні наступного року вони з'явилися разом іще двічі: на Met Gala та під час Каннського кінофестивалю, де Остін презентував біографічний фільм База Лурмана про Елвіса. Їхні фото з цих подій швидко стали вірусними.


Хоча Остін не отримав "Оскара" за роль короля рок-н-ролу, він і Кайя все ж відсвяткували цю подію на найвідомішій афтепаті Голлівуду щорічній церемонії вручення премії "Оскар" Vanity Fair 12 березня 2023 року.

 


26 квітня 2023 року вони мали, як завжди, гламурний вигляд на гала-церемонії Time100 у Нью-Йорку. 15 жовтня 2023 року Остін і Кайя продемонстрували свою невимушеність, коли їх помітили під час недільної прогулянки на фермерському ринку в Лос-Анджелесі.


На щорічній вечірці Casamigos Halloween Party бренд текіли, що його заснував батько Кайї Ренде Гербер та Джордж Клуні, вона та Остін одяглися як культові Енді Ворхол та Еді Седжвік. До моторошної вечірки також приєдналися їхня мама-модель Сінді Кроуфорд та брат Преслі Гербер.


Торішнього лютого в Лондоні Кайя знову підтримала свого бойфренда на прем'єрі фільму "Дюна-2", де Остін грає Фейд-Рауту Харконнена разом із Тімоті Шаламе, Зендаєю та Флоренс П'ю.


Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter