Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Imagine Dragons опублікували кліп, головним героєм якого є хлопець з України

Факти

12 травня
165

Підтримка України.

Imagine Dragons опублікували кліп, головним героєм якого є хлопець з України

Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed, який зняли в Миколаївській області.

 

У відео висвітлили історію 14-річного Сашка із села Новогригорівка Миколаївської області, яке п'ять місяців перебувало під російською окупацією.


"Історія Сашка розриває серце, як і тисячі схожих історій людей, що відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні сім'я Сашка живе без електропостачання й не може користуватися жодними іншими комунальними послугами. Ми сподіваємося, що люди скористаються нагодою зробити внесок через UNITED24 та поділяться інформацією задля відбудови України", – розповів соліст гуру Ден Рейнольдс.

 

Відомо, що над цим кліпом працював режисер Тай Арнольд, який під час повномасштабного вторгнення привозив гуманітарну допомогу в Україну. Саме під час однієї з поїздок кліпмейкер зустрів Сашка й дізнався його зворушливу історію, якою захотів поділитися.

 

"Я провів зиму в Україні, доставляв продукти людям, які цього потребували. Я постійно спілкувався з учасниками гурту на тему побаченого, і вони швидко запропонували зняти відеокліп, який відображав би емоції простих українців, що страждають від війни. Під час подорожей я зустрів Сашка, який пережив місяці обстрілів. Нещодавно він повернувся до рідного села і побачив, що воно повністю зруйноване. Це відео частково показує те, що пережив Сашко і що далі переживають тисячі інших українців щодня", – розповів чоловік.

 

Американський рок-гурт активно підтримує Україну і через новий кліп його учасники намагаються привернути увагу світової спільноти до війни та зібрати гроші на відбудову України.

 

Зазначимо, Сашко Згурський, який став головним героєм кліпу, зізнався, що спершу не хотів брати участь у зйомках, проте, коли дізнався, що це може допомогти йому полагодити дім, дав згоду.

 

"Приїхав один з Америки, він фотограф і співак. Він запропонував мені знятися в цьому кліпі. Я спочатку не хотів, але потім він розповів: "Ти можеш стати відомим, до тебе можуть приїхати волонтери, допомогти тобі будинок відремонтувати". Тому я потім погодився", – розповів юнак у коментарі для "Суспільне. Миколаїв".

 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Хливнюк і Сергій Жадан випустили оригінальну версію пісні "Правда", яка була саундтреком воєнної драми Ахтема Сеітаблаєва "Мирний-21", та кліп до неї.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter