Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Фронтмен Imagine Dragons Ден Рейнольдс розповів про новий альбом, життя і кохання

Факти

Марія КАЛУШ
28 червня 20:28
192
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Imagine Dragons і Ден Рейнольдс

Фронтмен Imagine Dragons Ден Рейнольдс розповів про новий альбом, життя і кохання

Життєві історії

 

 

Є кілька причин, чому Imagine Dragons назвали свій останній альбом Loom. По-перше, фронтмену Дену Рейнольдсу сподобалося "зловісне" звучання назви. Також є чинник ностальгії, адже Loom це назва однієї з його улюблених відеоігор дитинства. Але найголовніше, 36-річний Рейнольдс знає, що це слово уособлює той факт, що життя триває, хочемо ми того чи ні.


"Мій світ перевернувся з ніг на голову. Я щойно переїхав до абсолютно нового міста. Я переосмислював себе. Це був дуже перехідний період для мене", розповідає Рейнольдс в інтерв'ю PEOPLE у цьому номері. "Я дуже не люблю зміни, але що швидше ви можете прийняти неминучість змін, то спокійнішим стає життя".


Як і інші роботи Dragons, зокрема їхній дебютний альбом Night Visions 2012 року, який став семиразовим платиновим, Рейнольдс каже, що остання робота гурту це, по суті, його "щоденникові записи" за останні кілька років.


За цей час він переїхав з Лас-Вегаса до Лос-Анджелеса і розірвав шлюб зі співачкою Аєю Фолкман, з якою одружився 2011 рок ута з якою має доньок Арроу, 11 років, Джію і Коко, 7 років, та сина Валентайна, 4 роки. Рейнольдс відтоді знову знайшов кохання з акторкою Мінкою Келлі.

 


Кілька пісень на альбомі, зокрема Don't Forget Me та Fire in These Hills, натякають на важкий розкол, що є звичайною справою для Рейнольдса, адже він використовує музику як "катарсичний" вихід для своїх почуттів з 12 років.


"Це спосіб, яким я сприймаю життя, через музику. Чи то мормонізм, чи розбите серце, чи радість, чи смуток, музика завжди була моїм способом зрозуміти, що я відчуваю, і висловити це",  говорить він, маючи на увазі релігію, в якій він був вихований, але відійшов від неї кілька років тому.


Коли він став співзасновником Imagine Dragons 2008 року під час навчання в Університеті Брігама Янга, в його репертуарі було понад 1 000 пісень. Наразі у складі Dragons Рейнольдс, гітарист Вейн Сермон і басист Бен Маккі, яких він називає своїми "найкращими друзями".


Готуючись до виходу нового альбому Imagine Dragons і 30 липня, коли розпочнеться найбільший на сьогоднішній день північноамериканський хедлайнерський тур гурту, Рейнольдс відчуває, що нарешті знайшов свій шлях, і в житті, і на сцені. І якщо щось має змінитися, він готовий до будь-яких припливів і відпливів, які ще попереду. 


"Я дуже серйозно ставлюся до цієї роботи. Я знаю, що є мільйон людей, які прагнуть робити саме те, що роблю я, тому мені дуже пощастило, і я намагаюся робити це якнайкраще", каже він. "Альбом дійсно [про] сьогодення, але він також дивиться в минуле і майбутнє, трохи боїться того, що прийде, але натхненний на нові починання".


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter