Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Соліст Imagine Dragons вкотре висловив підтримку українцям і поцілував синьо-жовтий стяг

Люди

Михайло СТОЛЯР
18 грудня 11:24
209
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість вигукнув гасла підтримки

Соліст Imagine Dragons вкотре висловив підтримку українцям і поцілував синьо-жовтий стяг

ЗІРКИ

 

Ден Рейнольдс — американський музикант і соліст гурту Imagine Dragons, розцілував український прапор під час свого концерту й таким чином укотре показав свою підтримку. Про це стало відомо з відео користувача WarSvitla в соціальній мережі X.


Під час виступу попід сценою стояли українські шанувальники, які принесли із собою український стяг. Коли Ден помітив їх, то підійшов і попросив прапор.


Рейнольдс узяв його і перед усіма декілька разів поцілував. Окрім того, він сказав у мікрофон слова підтримки, як-от "Свобода" і "Залишаємося з Україною". Потім соліст залишив автограф на прапорі та передав його назад шанувальникам.

 


Варто зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення гурт Imagine Dragons активно висловлює підтримку Україні. Наприклад, вони стали амбасадорами державної благодійної платформи на підтримку United24. Також цьогоріч, у травні, музиканти зняли кліп Crushed про події в Україні. У ньому зображений 14-річний підліток із Новогригорівки, Миколаївщина, яка перебувала в окупації. Будинок хлопця зруйнували росіяни, проте Imagine Dragons допомогли його відновити.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter