Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Loreen відмовилась підписувати український прапор для благодійного аукціону

Факти

29 травня
238

Переможниця "Євробачення–2023".

Loreen відмовилась підписувати український прапор для благодійного аукціону

Loreen, яка стала переможницею "Євробачення2023", не погодилась підписати український прапор, його гурт TVORCHI виставив на аукціон, щоб допомогти дітям з України.

 

За словами команди представників України, на міжнародному пісенному конкурсі шведська співачка уникала спілкування з іншими конкурсантами. Loreen була єдиною учасницею, з якою TVORCHI не контактували. Окрім цього, з усіх представників інших країн лише шведська співачка відмовилася підписатись на синьо-жовтому прапорі.

 

"Loreen, мабуть, єдина учасниця з усіх, з якою особливого контакту в нас не було. Вона трималася осторонь від усіх і єдина, хто відмовилася підписати прапор, який ми просили підписати учасників, щоб потім розіграти його на благодійному аукціоні на підтримку України", в коментарі для видання Obozrevatel сказала менеджерка та партнерка TVORCHI Юлія Могилюк.

 

 

До слова, український гурт збирає гроші на придбання інкубаторів інтенсивної терапії для новонароджених. Задля цього виконавці організували благодійний аукціон. Серед усіх, хто зробить донат 240 гривень, співаки розіграють особисте привітання та музичний сюрприз. Також у переліку лотів аукціону буде український стяг із підписами учасників цьогорічного "Євробачення". Щоб позмагатись за прапор, потрібно переказати 24 долари на "Небайдужі рятують серця дітей".

 

Нагадаємо, Loreen, яка перемогла у "Євробаченні2023", нещодавно висловилась про Україну на пресконференції після гранд-фіналу пісенного конкурсу.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter