Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Вотсон припаркувала авто біля входу на автостоянку

Факти

Назар КОЛОДІЙ
09 лютого 21:58
167
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кумедний випадок

Емма Вотсон припаркувала авто біля входу на автостоянку

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Емма Вотсон розповіла, що на початку місяця її Audi A3 вартістю 30 000 фунтів стерлінгів відбуксирувала поліція в Стратфорді-на-Ейвоні.


33-річна актриса Гаррі Поттера «незаконно» припаркувала дорогий автомобіль і заблокувала в'їзд на автостоянку, поки вона насолоджувалася вечором у сусідньому Королівському Шекспірівському театрі, а потім зупинилася в пабі.


MailOnline ексклюзивно повідомив, що Емма, яка зіграла Герміону Грейнджер у фантастичних фільмах, здавалося, не помітила знака «паркуватися заборонено». Що ще гірше, помилка призвела до того, що власний автомобіль розлюченого менеджера піцерії залишився в пастці в закритому комплексі на три з половиною години. Розчарований менеджер, який закінчив 12-годинну зміну в піцерії Red Hot Mamma, обійшов місцеві ресторани в невдалій спробі знайти власника, перш ніж викликати поліцію, яка викликала евакуатор, щоб вивезти автомобіль-порушник.


Лише коли синю Audi тягнули на низькорамну платформу, Емма помітила реальну драму неподалік місця народження Вільяма Шекспіра.


Їй довелося сплатити штраф у розмірі 192 фунтів стерлінгів і подальшу плату за «утримання» в розмірі 26 фунтів стерлінгів за кожен день, коли автомобіль залишається в поліційному відділку.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter