Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Емілі Блант запросила своїх батьків на премію «Оскар»

Люди

10 березня
65

Батько зіркової актриси

Емілі Блант запросила своїх батьків на премію «Оскар»

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

Емілі Блант, 41-річна зірка серіалу «Оппенгеймер», претендує на найкращу жіночу роль другого плану за роль дружини титульного героя війни в літній епопеї.


Коли Блант прибуде на церемонію в неділю в Голлівуді, до неї приєднаються її батьки Олівер і Джоанна. Зірка згадує, що саме батьки надихнули її на акторську майстерність, шукаючи «невідповідні» фільми для перегляду в дитинстві.


Вона розповіла The Sunday Mirror: «Мій тато завжди ходив до відеомагазину, щоб отримати дійсно невідповідні фільми для перегляду всіма нами. «Одним із моїх перших досвідів був перегляд «Щелеп» у віці семи років, і він казав, що це для всієї родини, але насправді це було для нього, і ми були б налякані. Це був один із моїх перших спогадів про фільми, і він досі залишається моїм улюбленим навіть зараз».


Минулого місяця Емілі взяла своїх батьків на церемонію вручення нагород EE BAFTA, де вони з матір’ю блищали в золотих сукнях, а її тато був у костюмі та черевиках, попиваючи шампанське.


Актриса серіалу «Диявол носить Prada», яка вийшла заміж за Джона Красінскі та має з ним дев’ятирічну Хейзел і семирічну Вайолет, нещодавно пояснила, що сподівалася взяти своїх рідних на наймасовіші вечори фільму, оскільки це збіглося з днем народження її батька.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

ЗА СТІНОЮ
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
ЗА СТІНОЮ
04 травня 25
Огляд новин тижня, 11.04 - 16.04
16 квітня 33
Каньє Вест роздратував батька Б’янки Ченсорі, й той вимагає зустрічі
16 квітня 480