Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес: чудова мати і мачуха у Лос-Анджелесі

Факти

16 жовтня
202

Дженніфер Лопес: чудова мати і мачуха у Лос-Анджелесі

ЗІРКИ

 

 

54-річна актриса Дженніфер Лопес мала невимушений вигляд під час шопінгу в  сріблястих легінсах і білому джемпері. Вона доповнила образ зручними білими кросівками та одягла маленьку сіру сумку через плече, додавши аксесуари темних відтінків.

 

 

 

 

Дженніфер виховує доньку Емму та її близнюка Макса зі своїм колишнім чоловіком Марком Ентоні, з яким вона була у шлюбі від 2004 до 2014 року. Вона також є мачухою трьох дітей свого теперішнього чоловіка, 51-річного Бена Аффлека від його колишньої дружини Дженніфер Гарнер, а саме: доньок Вайолет (17 років), Серафіни (14 років) і сина Семюела (11 років).

 

Нагадаємо, що Лопес і Аффлек заручилися в 2003 році, але їхні стосунки припинилися в січні 2004 року. Вони відновили свої стосунки у 2021 році після 17 років розлуки. Пара одружилася минулого року у весільній каплиці в Лас-Вегасі, перш ніж провести розкішну церемонію в маєтку Бена в Джорджії в серпні.

 

Дженніфер Лопес повідомила про секрет своєї неймовірної фігури – здорове харчування і фізичні вправи. У 2016 році вона розповіла People, що «зрозуміла важливість дотримання здорової дієти, а також споживання їжі, яку вона любить, у помірних кількостях».

 

У 2008 році співачка народила близнюків Макса та Емме Муньїс.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter