Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дівчина Леонардо ді Капріо Вітторія Черетті відпочивала в Іспанії

Люди

Назар КОЛОДІЙ
19 червня 12:40
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дівчина Леонардо ді Капріо показала свою фігуру

Дівчина Леонардо ді Капріо Вітторія Черетті відпочивала в Іспанії

Життєві історії

 

 

Дівчина Леонардо ді Капріо Вітторія Черетті продемонструвала свою неймовірну фігуру, насолоджуючись прогулянкою човном біля острова Форментера в Іспанії. 25-річна італійська модель, яку в серпні 2023 року вперше пов'язали з 49-річною зіркою Леонардо ді Капріо, одягла крихітне біле бікіні, щоб поніжитися на сонці.

 

 

Вітторія, яка була моделлю для Chanel, Prada та Dolce & Gabbana, пізніше взяла маску для підводного плавання, щоб поплавати.


Вітторія та Лео помітили разом на концерті Rolling Stones у червні 2024 року. Пара також з'явилася разом на концерті англійської рок-групи Hackney Diamonds в Неваді.


Незважаючи на мелодії Міка Джаггера, Ронні Вуда та Кіта Річардса, Вітторія зосередилася на Лео, нахиляючись для поцілунку. Однак він поступився: нахилився, щоб поцілувати Вітторію, його обличчя частково було приховане фірмовою чорною бейсболкою.


Черетті стала популярним обличчям для реклами та виступала на обкладинках кампаній Chanel, Prada, Dolce & Gabbana та Moschino. Вона також ділила подіум з такими зірками, як Кендалл Дженнер, Клаудія Шиффер, Айріс Ло та Іман Хамам.

 


У листопаді 2023 року Лео відсвяткував своє 49-річчя з Вітторією, яка приєдналася до нього та інших гостей зі списку. А на зірковій вечірці в Лос-Анджелесі. Лео був душею вечірки, коли він виконав реп і станцював перед зірковим натовпом, який зібрався в приватній резиденції.


Пара зустрічається від серпня 2023 року, незабаром після невдалих спроб Леонардо завести роман із Джіджі Хадід. Лео і Вітторія познайомилися під час прем'єри фільму «Вбивці квіткової повні» на Каннському кінофестивалі в травні того ж року.


Раніше Вітторія була одружена з італійським ді-джеєм Маттео Міллері від 2020 до 2023 року.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
ХОМ’ЯК У ДОМІ
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ. ІСТОРІЇ»
ХОМ’ЯК У ДОМІ
19 серпня 22:15 122
ДЕ МОЯ СТЕЖИНА?
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
ДЕ МОЯ СТЕЖИНА?
27 червня 20:30 136
СЕСТРА
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
СЕСТРА
16 травня 16:59 91