Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Девід Бекхем розповів про амбіції і стосунки з батьком

Люди

24 березня
55

Зіркове одкровення

Девід Бекхем розповів про амбіції і стосунки з батьком

ШОУ-БІЗНЕС

 

 Девід із батьком

 

Девід Бекхем зізнався, що йому довелося чекати «понад два десятиріччя», перш ніж отримати схвалення свого батька щодо його успішної футбольної кар'єри.

 

Спілкуючись із Джеймсом Корденом у серії подкастів This Life of Mine, 48-річний Девід зізнався, що його амбіції зросли через бажання отримати схвалення батька його кар’єрного вибору. Це сталося лише після того, як він зіграв свої 100 матчів у футболі. «Мій тато ніколи не говорив мені, що я справді добре впорався, до мого сотого матчу. Тоді в Парижі мій тато вперше обернувся до мене і сказав: «Ти впорався, хлопче», розповів Девід. 

 

Молодий Девід на футбольному матчі

 

Він додав, що не отримав такого визнання на жодному іншому етапі своєї кар'єри, незважаючи на шість титулів Прем'єр-ліги, два Кубки Англії, чотири Ком'юніті Шилди та титул Ліги чемпіонів.

 

Довідка. 1999 року Девід одружився з колишньою учасницею попгурту Spice Girls Вікторією Адамс. Вартість обручки, яку він подарував Вікторії, становила 250000 доларів США. У нього є троє синів: Бруклін, 1999 р.н., Ромео, 2002 р.н., і Круз, 2005 р.н. На тілі Бекхема є татуювання з іменами всіх синів, а також ім'я Вікторії, написане мовою гінді. 2011 року в Девіда народилася донька, яку назвали Гарпер Севен.

 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter