Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Борис Джонсон і дружина показали свого білявого кучерявого хлопчика

Люди

Назар КОЛОДІЙ
02 червня 15:33
141
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Борис Джонсон і його дитина

Борис Джонсон і дружина показали свого білявого кучерявого хлопчика

Життєві історії

 

Керрі Джонсон

 

Родина Джонсонів насолоджується відпусткою. 37-річна Керрі, мама трьох дітей, 1 червня, поділилася найсолодшим знімками свого сина Вілфреда, і він уже схожий на свого тата, колишнього прем’єр-міністра Бориса Джонсона.

 

 

Старший із трьох дітей Керрі та Бориса, Вілфред, має скуйовджене світле волосся, як і його тато. Він одягнений у смугастий зелений топ і шорти з принтами китів і акул. Він був на човні, дивлячись через поруччя, коли вони мчали човном. 

 

Вілфред уже звик до своїх обов’язків старшого брата. Минулого місяця йому виповнилося чотири роки, а Керрі поділилася в інстаграмі наймилішим підписом: «Моєму старшому сьогодні виповнилося чотири роки. Вілфі. Хлопчик із найбільшим серцем, найкращим сміхом і кумедною усмішкою. Я не можу повірити, як мені пощастило бачити і обіймати тебе щодня», написала мати.

 

 

 

«Цей день народження був трохи гірким, оскільки ти зараз так швидко дорослішаєш, і це так бентежно, але також породжує в мене трохи болю в серці. Я не можу повірити, що ти скоро підеш до школи. Три роки — це такий чарівний вік. Я так пишаюся тобою» написала Керрі.


Керрі Джонсон і Борис Джонсон одружилися 2021 року. Двоє інших дітей Керрі, дворічна Ромі і дев’ятимісячний син Френк, здається, мають таке ж світле кучеряве волосся, як у батьків. Горда мама часто ділиться фотографіями, на яких вони бігають у саду біля їхнього будинку.


Подружжя переїхало в садибу Brightwell Manor, яку внесено до списку II категорії, де є великий сад для дитячих ігор, а також каченята, які є новими поповненнями в сім’ї Джонсонів.

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
КАНІКУЛИ В СЕЛІ
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
КАНІКУЛИ В СЕЛІ
22 липня 14:30 66
НАЙКРАЩА У СВІТІ
ГАЗЕТА «НАЙКРАЩІ ЖІНОЧІ ІСТОРІЇ»
НАЙКРАЩА У СВІТІ
25 квітня 21:49 112
«МОЖНА, Я ПРИХОДИТИМУ?»
ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
«МОЖНА, Я ПРИХОДИТИМУ?»
23 квітня 21:54 77