Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бен Аффлек має щасливий вигляд під час вечері із Дженніфер Гарнер

Факти

Назар КОЛОДІЙ
20 серпня 05:05
1169
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Бен Аффлек і його діти

Бен Аффлек має щасливий вигляд під час вечері із Дженніфер Гарнер
Експодружжя почувається комфортно

Життєві історії

 

 

Колишня пара Аффлек і Гарнер зустрілися на дружній вечері в Нью-Гейвені, штат Коннектикут, у суботу. Eксперт з мови тіла Джуді Джеймс виявила, що пара почувалася цілком комфортно в присутності одне одного, незважаючи на їхні злети і падіння в шлюбі.


Пара розлучилася 2015 року після десяти років шлюбу, але залишилася близькою, оскільки вони спільно виховують 18-річну Вайолет, 15-річного Фіна і 12-річного Семюела.

 


На ексклюзивних фотографіях Mail можна побачити, як колишнє подружжя возз'єдналося, щоб відправити Вайолет до коледжу разом із Фіном, а Гарнер з любов'ю дивилася на свого колишнього чоловіка. 
Проте стосунки пари залишаються платонічними: Гарнер щаслива в коханні з бізнесменом Джоном Міллером, з яким вони зустрічаються вже шість років.

Експерт з мови тіла Джуді Джеймс розповіла, що насправді означає «погляд любові» Дженніфер Гарнер до Бена Аффлека після того, як парау сфотографували з дітьми в суботу. «Мова тіла Дженніфер, здається, посилає сигнали схвалення і навіть гордості за свого колишнього Бена. Дженніфер, схоже, однодумниця Бена, що свідчить про те, що вони формують єдиний зв'язок як батьки. Мова їхнього тіла тут демонструє певне підсвідоме віддзеркалення». 

 


«Вона також почувається цілком комфортно в розмові з Беном. Здається, що пара спілкується тут у зацікавленій і розслабленій манері, навіть коли діти відволікаються на телефон і меню».

 

Здається, що відсутність Джей Ло була позитивним чинником для Аффлека, і Джуді пояснила: «Бен, здається, “ховається” тут, занурюючись у те, що може здатися безпечною, звичною гаванню своєї колишньої дружини».


Вона міркує: «Те, як усі троє дивляться на Бена з виразами неупередженої гордості, тепла і любові, мабуть, є тим емоційним “ударом”, якого він зараз потребує, і його власна мова тіла, здається, зазнає драматичних змін».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter