Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер має мужній вигляд після операції на серці

Люди

Назар КОЛОДІЙ
29 березня 09:20
550
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зірковий актор із почуттям гумору

Арнольд Шварценеґґер має мужній вигляд після операції на серці

Життєві історії

 

 

Арнольд Шварценеґґер мав підтягнутий вигляд на новому фото в інстаграмі. Це перша його світлина після того, як акторові встановили кардіостимулятор.


Трьома днями раніше зірка «Термінатора» розповів у своєму подкасті, що минулого понеділка йому встановили кардіостимулятор після того, як він переніс три операції на відкритому серці. На кумедному фото видно таймер для вибухівки, прикріплений до грудей із написом «НЕБЕЗПЕКА: ВИСОКА НАПРУГА». 

 

 

У підписі він тепло висловив вдячність своїм шанувальникам за «приємні повідомлення», які надійшли до нього. Арнольд запевнив усіх, що він одужує: «Перш за все я хочу, щоб ви знали, що в мене все чудово!». 


«Мені зробили операцію в понеділок, а до п’ятниці я вже був на великому екологічному заході зі своєю подругою та колегою з фітнесу Джейн Фондою. До речі, коли ми говоримо про те, що фізичні вправи є єдиною чарівною пігулкою, яка уповільнює старіння, подивіться на Джейн. Вона на десять років старша за мене, цього року їй виповнюється 87! Ніхто б ніколи не подумав, що я почав тиждень з операції»,  написав залізний Арні.


Актор у минулому переніс три операції на відкритому серці та поділився цією фотографією зі свого лікарняного ліжка 2020 року. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter