Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі та її батько. Велике розчарування

Люди

06 листопада
214

Непорозуміння у зірковій родині

Анджеліна Джолі та її батько. Велике розчарування

ЗІРКИ

 

 

 

Актор Джон Войт оприлюднив антиізраїльські пости своєї знаменитої доньки Анджеліни Джолі, назвавши їх "брехнею". Він заявив, що "ізраїльська армія повинна захистити свою землю".


Нагадаємо, Джолі рішуче засудила відповідь ЦАГАЛ на терористичні атаки ХАМАС 7 жовтня, внаслідок яких загинуло 1400 осіб, більшість з яких були цивільними. Анджеліна раніше була спеціальним посланцем Верховного комісаріату ООН у справах біженців. Вона звинуватила Ізраїль у "навмисному бомбардуванні дітей, жінок, сімей, позбавлених їжі, медикаментів і гуманітарної допомоги".


У відео, опублікованому в інстаграмі, 84-річний Войт промовив: "Я дуже розчарований тим, що моя дочка, як і багато інших, не розуміє Божих істин". Вона не розуміє, що метою ХАМАС є "знищення землі євреїв".

 

Нагадаємо, Войт одружився з матір'ю Джолі, актрисою Маршелін Бертран, 1971 року. У пари двоє дітей, Джеймс та Анджеліна. Проте вони розлучилися наступного року через зраду Войта.


Анджеліна та її батько помирилися лише 2010 року. Войт зміг зустрітися з її шістьма дітьми після того, як Бред Пітт допоміг досягти порозуміння.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter