Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Alyona Alyona випустила нову чуттєву композицію

Люди

16 квітня
185

Прем'єра треку української реперки.

Alyona Alyona випустила нову чуттєву композицію

Alyona Alyona опублікувала нову ліричну пісню "Не втратимо зв’язок" про кохання на відстані.

 

"Вірю в те, що кохання існує на відстані. Якщо душі сплелися, то зв’язок між ними проноситься між країнами, крізь дні й ночі, крізь пори року. Така любов завжди гріє серце, мотивує жити, вселяє надію і зігріває навіть тоді, коли здається, що мороз проник у саме серце. Кожен дзвінок і сказане слово має силу та віру в те, що завтра ми знову побачимось і міцно обіймемо найближчих. Минулий рік довів, що будь-яка відстань — це справжній виклик для коханих та рідних людей, але коли душі споріднені, то зв’язок між ними розірвати неможливо", — написала в описі під відео співачка.

 

Зазначимо, виконавиця записала куплет цієї пісні мовою жестів для людей із вадами слуху. Відео артистка поширила на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що хоче, щоб музику могли слухати та відчувати всі, попри фізіологічні можливості. Також реперка додала, що прагне зробити так, аби кожен розумів, що зараз відбувається стрімкий розквіт української пісні. Відеоролик співачка записала за участю громадської організації "Відчуй", яка від 2011 року системно допомагає та здійснює соціальну адаптацію людей з порушеннями слуху.

 

Нагадаємо, відомий український виконавець Wellboy став учасником гучного скандалу з лейблом Papa music, із яким співпрацював упродовж близько двох років. 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

ТЕ, ЧОГО НЕ СТАЛОСЯ…
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
ТЕ, ЧОГО НЕ СТАЛОСЯ…
24 липня 91
У ПОШУКАХ СОН-ТРАВИ
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
У ПОШУКАХ СОН-ТРАВИ
24 липня 57
СМАКИ І СПОГАДИ ЛІТА
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
СМАКИ І СПОГАДИ ЛІТА
22 липня 20