Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Wellboy пішов з лейбла Papa music

Люди

13 квітня
263

Скандал з українським співаком та продюсерською компанією.

Wellboy пішов з лейбла Papa music

Wellboy завершує співпрацю з музичним лейблом Papa music. 


Антон опублікував пост в Instagram, у якому розповів про припинення співпраці з продюсерською компанією Papa music. Український виконавець зазначив, що тепер планує працювати з директоркою Мартою Останковою. Після чого продюсер та один із засновників лейбла Євген Тріплов публічно відповів на заяву співака. У своєму зверненні Євген обурився рішенню виконавця і розповів, що директорку, з якою має наміри співпрацювати артист, звільнили з проєкту близько року тому через алкоголізм, фінансові махінації та інші вагомі причини. Він додав, що за два роки співпраці люди вклали в Антона більш як 200 тисяч доларів. До того ж Євген сказав, що лейбл розв'язуватиме цю проблему за допомогою юристів.


Відомо, що команда PAPA music керує всі етапи продакшну співаків у музичному просторі. Виконавцями цього лейблу є гурт Quest Pistols, артисти Kovalevskiy & Raphail, ENLEO та інші. Wellboy почав співпрацювати з продюсерським центром у грудні 2021 року.


Нагадаємо, Антон Велбой – український співак, який став популярним завдяки своєму треку "Гуси". З-поміж відомих музичних композицій виконавця також є пісні "Вишні", "Додому", "Ворогів на ножі" та багато інших. Ба більше, артист брав участь у Національному відборі "Євробачення–2022". Він виступив з піснею Nozzy Bossy й посів третє місце.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter