Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кріс Пратт і його дружина зазнали цькування у мережі через байдужість

Люди

222

Кріс Пратт вчинив негідно

Кріс Пратт і його дружина зазнали цькування у мережі через байдужість

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Відомого актора Кріса Пратта та його дружину Кетрін Шварценеггер захейтили в соціальних мережах через те, що подружжя знесло історичну будівлю. Будинок, про який ідеться, спроєктував знаний архітектор Крейг Еллвуд і був відомий місцевим жителям як будинок Циммермана. Зіркова пара на місці старої будівлі планує збудувати власний будинок. Відомо, що його спроєктує архітектор Кен Унгар, відомий сучасними особняками в стилі фермерських будинків.

 

Департамент охорони природи Лос-Анджелеса попередив про знесення будинку в січні 2023 року, написавши в інстаграмі, що будинок «здається дуже недоторканим і є прикладом модерністського дизайну цієї епохи». Чиновники продовжили: «Міська програма SurveyLA визначила його як потенційно історичний, але наразі щодо будинку не передбачено жодного захисту від знесення».

 

У мережі користувачі почали писати гнівні коментарі на адресу пари. «Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер нещодавно придбали та знесли будинок, який спроєктував 1950 року відомий архітектор. Сумно спостерігати, як ікони модернізму знищують байдужі та несвідомі громадяни», прокоментувала користувач Twitter. «Неймовірно, але влада міста Лос-Анджелеса не дозволяє нікому робити щось, що має реальний сенс, але дозволила знести цей особняк середини минулого століття», — написала на своїй сторінці рієлтор Джулі Чанг.

 

Кріс і Кетрін поки не прокоментували своє суперечливе рішення.

 

Джерело:https://www.glamour.com

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter