Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ірина Горова висловилась про оновлення, яких зазнав Mozgi Entertainment

Люди

Христина КРАСІВ
16 червня 23:00
177
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Розвиток української музики.

Ірина Горова висловилась про оновлення, яких зазнав Mozgi Entertainment

Ірина Горова повідомила про зміни, які відбулися з музичним лейблом Mozgi Entertainment. Про це продюсерка розповіла у своєму Instagram.

 

Продюсерський центр Mozgi Entertainment тепер стає Pomitni. За словами Ірини Горової, бренд Mozgi Entertainment вичерпав себе, тому вони наважились на кардинальні зміни.

 

"Ми змінилися, і тепер ми – Pomitni. Це не зовсім про ребрендинг, це про щось значно глибше. Бренд Mozgi Entertainment відпрацював. Він дав нам неймовірну кількість досвіду, артистів, перемог, але вичерпав себе. Світ навколо нас дуже змінився: змінилися контексти, фокуси, світогляд. Ми всі дуже змінилися. Тому рухатися вперед зі старими меседжами неможливо", – зазначила співзасновниця продюсерського центру.

 

Фото: https://www.instagram.com/mozgientertainment/

 

Pomitni став музичним лейблом відкритого типу, який має на меті популяризувати українську музику. Лейбл відкриватиме багато нових можливостей для брендів та партнерів не лише українських, а й світових. 

 

"Ми розвиваємось, переносимо наш досвід у сьогодення, щоб робити помітними українських артистів та креаторів. Щоб розвивати українську музичну сцену, робити її помітною у світі та відкривати нові можливості для брендів і партнерів", – повідомили в соцмережах Pomitni.

 

До слова, зараз із лейблом співпрацюють такі артисти: DOROFEEVA, Otoy, Анна Трінчер, "Love, Mary", NAZVA, Dima PROKOPOV. Відомо, що Pomitni бажають розширювати команду.

 

Нагадаємо, днями Пол Маккартні зізнався, що у створенні нової пісні британського рок-гуру The Beatles використали штучний інтелект.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Wellboy пішов з лейбла Papa music
13 квітня 17:42 286