Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Wellboy порушив авторські права на пісню "Гуси"

Люди

05 червня
167

Скандал з українським співаком та продюсерським центром триває.

Wellboy порушив авторські права на пісню "Гуси"

Антон Велбой днями виступив на благодійному заході за запрошенням відомого медіа LUX FM, де виконав пісню "Гуси", через це музичний лейбл Papa music подає на співака до суду. Як написали в Telegram-каналі "Культурна Прачечна".


Papa Music заявили, що виконавець Wellboy без попередніх домовленостей виконав трек "Гуси", на що не мав авторських прав. Тож тепер продюсерський центр готує позов до суду на артиста, такими є умови розірвання контракту.

 

"Антон не має права виконувати свої старі пісні. Права на всі музичні твори належать музичному лейблу Papa music. Жодних домовленостей з Антоном лейбл та його представники на сьогодні не дійшли. Готуємо позов до суду", розповіли в Papa Music.

 

Нагадаємо, причиною конфлікту між виконавцем і продюсерським центром стало відеозвернення Антона Велбоя, в якому він повідомив, що йде з лейбла. Окрім цього, акаунт українського співака в Instagram зламали, в чому він публічно звинуватив музичний лейбл. До того ж в одному з відеозвернень співак прирівняв Papa music до рекетирів з 90-х. 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter