Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Wellboy розповів, що йому погрожують

Факти

17 квітня
194

Скандал з українським співаком та продюсерською компанією триває.

Wellboy розповів, що йому погрожують

Wellboy повідомив, що йому та його близьким загрожує небезпека через скандал з продюсерською компанією Papa Music.

 

Антон Велбой опублікував відео у своєму Instagram, в якому докладно розповів про ситуацію з лейблом. У своєму відеозверненні виконавець розказав, що він пропонував мирне та безконфліктне припинення співпраці, але йому не дали цього зробити. До того ж артист прирівняв музичний лейбл до рекетирів з 90-х.


"Papa Music поводить себе не як поважний і достойний продюсерський центр, а як рекетири з 90-х. Мій інстаграм намагаються віджати, як ларьок у конкурентів, від мого імені розсилають образи та погрози журналістам та пишуть брехню про мою менеджерку. Моїй менеджерці пишуть невідомі російські номери від імені Бардаша, паралельно з цим представники Papa Music кажуть, що написали на неї заяву в СБУ. 2023 року в цивілізованому світі це недопустимо, це якийсь цирк, я не хочу брати участь у цьому дешевому шоу, я хочу займатись мистецтвом!" — зазначив у відео виконавець.

 

Знаменитість також додав, що в колективі була дуже напружена атмосяера. Ба більше, за словами співака, він може залишитися без прав на свою музику. Своєю чергою продюсерський центр Papa Music зазначив, що інформація, яку поширив український співак, є неправдивою. Також відомо, що юристи компанії подали заяви до Служби безпеки України для проведення перевірки щодо причетності компанії до зв’язків з російською федерацією.

"Нам нема чого приховувати, правда на нашому боці, заяви про проведення перевірки до Служби безпеки України подані. Результат перевірок ми оприлюднимо. Це шоу-бізнес і, на жаль, тут грають брудно. Особа, яка поширює зазначену інформацію, нам відома. Всі юридичні дії буде вжито",  — написали представники компанії в офіційному зверненні.


Нагадаємо, нещодавно в Антона Велбоя намагались відібрати доступ до його соціальної мережі Instagram.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter