Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Wellboy та Papa music. Скандал триває

Люди

15 квітня
206

Нові подробиці історії.

Wellboy та Papa music. Скандал триває

Wellboy повідомив, що його акаунт в Instagram зламали та публікували фейкову інформацію від його імені.

 

На сторінці виконавця опублікували пост, в якому його нову директорку Марту Останкову називали "шахрайкою". До того ж видалили пост та сторіз, в яких Антон розповів про припинення співпраці з музичним лейблом Papa music.

 

"Мою сторінку в Instagram зламали мої колишні менеджера лейблу Papa music. Усі пости і сторіз з указанням імен не мої! Пост видалили, сторіз теж, постять архівні відео. У нас мав готуватись важливий пост від національної програми "Ти як?". Це ініціатива Олени Зеленської, цікаво, як вони будуть викладати його?" зазначив на своїй додатковій сторінці український співак.

 

Відомо, що Антонові Велбою вдалося відновити доступ до своїх соцмереж. Співак опублікував сторіз на своєму офіційному акаунті та повідомив про це. До того ж усі попередні дописи вже встигли видалити.

 

Нагадаємо, нещодавно в мережі спалахнув гучний скандал між українським артистом Велбоєм та його продюсерською компанією Papa music. На своїй сторінці виконавець публічно заявив, що тепер працюватиме з директоркою Мартою Останковою та покидає лейбл. Своєю чергою музичний продюсер Євген Тріплов також записав звернення, в якому прокоментував ситуацію. Про це можна прочитати на нашому сайті.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter