Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі публікує спокусливі фото в шкіряному вбранні

Люди

Марія КАЛУШ
07 червня 14:13
153
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кеті Перрі та її новий стиль

Кеті Перрі публікує спокусливі фото в шкіряному вбранні

Життєві історії

 

 

5 червня 39-річна співачка Кеті Перрі поділилася з шанувальниками в інстаграмі серією пікантних фото, де вона зображена у сміливому сірому шкіряному вбранні.


На першому знімку Перрі постає в мотоциклетних шортах із ланцюгом та в байкерській куртці в тон, доповненій подвійною білою смугою на рукавах. Вона озирнулася через плече, надівши темні окуляри та розпустивши темне волосся.

 

 

На другому фото, сидячи на зеленому табуреті, Перрі знімає піджак, демонструючи крихітні шорти та білий кроп-топ, під яким видніється чорний бюстгальтер.


Для третього знімка співачка знову одягає піджак, присідаючи та проводячи рукою по волоссю. На четвертому й останньому фото вона знімає сонцезахисні окуляри, надуваючись перед камерою в сірому джинсовому шкіряному костюмі.


39-річна Хлої Кардашьян не змогла стримати захоплення, прокоментувавши: «Вау!!!!!!!!!»

 


Публікація Перрі з'явилася в день, коли вона відвідала вечірку Еллен Дедженерес на Ларго в Лос-Анджелесі разом зі своїм 47-річним нареченим Орландо Блумом.
На захід зірка «Темної конячки» одягла мішкуваті зелені штани карго, поєднані з сірим боді та червоним бюстгальтером. Свій повсякденний образ Перрі доповнила помаранчевою бейсболкою, одягненою задом наперед.


Перрі регулярно тішить своїх фоловерів в інстаграмі пікантними фото. 3 червня вона опублікувала серію знімків, де позує на балконі готелю в яскраво-помаранчевому бікіні та на підборах того ж кольору.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter