Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Вікторія Бекхем та її чоловік вирушили в захопливу мандрівку Іспанією

Люди

04 травня
196

Вікторія Бекхем святкує далі

Вікторія Бекхем та її чоловік вирушили в захопливу мандрівку Іспанією

ЗІРКИ STORRISS

 

Девід і Вікторія Бекхеми 

 

Девід і Вікторія Бекхеми після декількох днів святкування дня народження продовжили відпочивати. Подружжя вирушило у мандрівку Іспанією разом із давніми друзями, родиною Гордонів (Рамзі Гордон і його дружиною Таною). Четвірку помітили на борту приватного літака на шляху до місцевості Вальядолід в Іспанії.

 

 

Колишній футболіст вибрав стильний піджак на ґудзиках і коричневі штани в тон. Він потиснув руки персоналу аеропорту й був у чудовому настрої. Його дружина, якій минулого місяця виповнилося 50 років, продемонструвала своє невимушене елегантне почуття стилю в чорному блейзері та білих капрі. Вона доповнила образ туфлями на підборах і парою великих чорних окулярів. Пара всміхалася, коли вони прямували до аеропорту.

 

Гордон Рамзі і Девід Бекхем

 

Подружжя Гордон і Бекхемів є давніми друзями. Минулого місяця Гордони відвідали блискуче святкування 50-річчя Вікторії Бекхем у приватному членському клубі Освальда в Мейфері. 

 

Довідка. Гордон Джеймс Рамзі — британський шеф-кухар. Його ресторани удостоєні 16 зірками Мішлен. Його фірмовий ресторан Restaurant Gordon Ramsay в Лондоні має три зірки Мішлен. Рамзі – популярний ведучий британських телешоу The F-Word, Ramsay's Kitchen Nightmares і «Пекельна кухня», а також їхніх американських телеблизнюків.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter