Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Бекхем демонструє із донькою новий бренд парфумів

Люди

Степан СЕМКІВ
20 жовтня 15:25
130
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Вікторія Бекхем у Нью-Йорку

Вікторія Бекхем демонструє із донькою новий бренд парфумів
Дизайнерка Бекхем і нові парфуми

Життєві історії

 

Харпер Бекхем

 

Дизайнерка і підприємиця Вікторія Бекхем з гордістю оголосила, що її 13-річна донька Харпер «піде по стопах мами», коли вона вийшла в інстаграм.

 

50-річна модельєрка перебуває в Нью-Йорку, щоб презентувати свій новий бренд парфумів. Харпер і чоловік Девід також вилетіли до міста, і сім’я попрямувала на виставку сенсорного занурення, щоб записати свої мрії та вивісити їх на стіні.

 

Родина Бекхемів

 

Щоб зіграти на останньому продукті Victoria's Reverie, що означає «мріяти», Харпер написала на двох листівках, що сподівається, що створить дивовижний бренд, коли стане старшою. У захваті, Гарпер мріє створити власний бренд.

 

Вікторія створила повсякденний образ у джинсах-кльош і сірому джемпері, а Харпер обрала сіре худі та світлі джинси.

 

Раніше Вікторію бачили, коли вона вирушала в Нью-Йорк зі знімальною групою. У серпні стало відомо, що Вікторія готується зняти документальний фільм про свій модний бренд після того, як уклала величезну угоду з Netflix.

 

Харпер не єдина дитина Бекхема, яка мріє запустити власний бренд. Буквально минулого тижня їхній старший син Бруклін оголосив про свою останню кулінарну справу Cloud23 гострий соус. Тим часом Ромео вийшов на подіум Тижня моди в Парижі на початку цього місяця для показу Balenciaga.

 

Фільм прозповість про трудове життя Вікторії після успіху документальних серіалів «БЕКХЕМ», номінованих на BAFTA та «Еммі». У документальному фільмі улюблена мама докладно заглибиться у свій модний бренд і стежитиме за своєю подорожжю, коли вона готується до Тижня моди в Парижі наступного року. Її новий документальний фільм запропонує «за кадром» подивитися на її шлях від становлення Spice Girl до креативної директорки успішного бренду моди та краси.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter