Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Вартові галактики 3"

КІНО

07 травня
166

Новинка від кіновсесвіту MARVEL.

"Вартові галактики 3"

"Вартові галактики 3" — новий американський фантастичний пригодницький бойовик.

 

Фільм є сиквелом (продовженням) стрічок "Вартові галактики" (2014) та "Вартові галактики 2" (2017). Окрім цього, також є спеціальний різдвяний випуск "Вартові галактики: Святковий спецвипуск", який вийшов 2022 року. Зауважимо, "Вартові галактики 3" це тридцять друга стрічка у кіновсесвіті Marvel.

 

Фільм розповідає про життя героїв фільму, які намагаються адаптуватись до звичайного життя на космічній станції Ніденія. Однак усе змінюється, коли вони дізнаються про деякі подробиці з минулого Ракети (Бредлі Купер). Перед ними постає нова місія, яка може негативно вплинути на подальше спільне існування команди супергероїв. Слід додати, що події в цій частині фільму відбуваються після різдвяного спецвипуску. 

 

Фото: https://planetakino.ua/

 

Головні ролі в кінокартині зіграли популярні актори та акторки, які також брали участь у попередніх частинах фільму: Кріс Пратт (знімався у трьох частинах "Світу Юрського періоду", "Месники: Війна нескінченності", "Месники: Завершення" тощо), Карен Ґіллан ("Джуманджі: Наступний рівень"), Зої Салдана ("Аватар", "Аватар 2"). Також у фільмі знялись Бредлі Купер, Він Дізель, Дейв Батіста, Елізабет Дебікі, Пом Клементьєв, Шон Ґанн та інші.

 

Режисерське крісло посів Джеймс Ґанн, який зняв дві попередні частини франшизи. Відомо, що від листопада 2022 року кінорежисер Джеймс Ґанн і продюсер Пітер Сафран стали керівниками DC Studios. Разом вони будуть CEO підрозділу та відповідатимуть за всі його кіно- й телевізійні проєкти. Зазначимо, DC Studios вважають головним конкурентом кіновсесвіту Marvel. Над сценарієм пригодницького бойовика працював режисер стрічки Ден Абнетт та Енді Леннінг, а зйомки фільму розпочалися у листопаді 2021 року в Атланті, штат Джорджія. 


Тривалість: 149 хвилин (2 години 29 хвилин).


Прем’єра фільму за кордоном відбулася 22 квітня 2023 року в Діснейленді у Парижі. У світовий прокат стрічка вийшла 5 травня 2023 року. В Україні на великих екранах фільм з'явився 22 квітня.

 

За рейтингом IMDb пригодницький бойовик отримав 8.4/10 бала.

 

На сайті українського видання "Кіно-Театр.UA" фільм має 8,7 із 10 зірок.

 

Нагадаємо, нещодавно в український прокат вийшов іще один пригодницький бойовик "Три мушкетери: Д'Артаньян", знятий за мотивами всесвітньовідомого роману Александра Дюма.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter