Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер святкували річницю одруження

Факти

Степан СЕМКІВ
10 червня 14:18
709
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер — ідеальне подружжя

Кріс Пратт і Кетрін Шварценеггер святкували річницю одруження

Життєві історії

 

 

8 червня зірка "Вартових Галактики" відзначила п'яту річницю весілля з дружиною зворушливим вшануванням. Кріс зайшов в інстаграмі на честь особливих вихідних і опублікував приємне спільне фото, на якому Кетрін зображена в білій сукні з відкритими плечима, а її чоловік у синій картатій сорочці на ґудзиках і світло-сірій куртці.


У своєму підписі актор Гарфілда написав: "З ювілеєм моя коханаї! П’ять років [пролетіло]. Дякую за радість, стабільність і веселощі, які ти принеслав моє життя. Я дякую Богу за тебе щодня..."


Його шанувальники та друзі-зірки швидко перейшли до розділу коментарів під постом, щоб підтримати кумира. Режисер "Вартових Галактики" Джеймс Ганн написав: "П’ять років!! Божевільно. Вітаю, мої друзі!" а інші наслідували цей приклад: "З ювілеєм", а також: "Це ідеальна пара. Любов знову перемагає!"

 


Шлюб Кріса з Кетрін є другим. Раніше актор був одружений на колезі-актрисі Анні Феріс, з якою він має 11-річного сина Джека. Пара розлучилась 2017 року.


Кріс і Кетрін почали зустрічатися наступного року, як повідомляють, після того, як їх звела мама Кетрін Марія Шрайвер, яка була одружена з Арнольдом Шварценеггером до 2011 року.


Анна, яка вийшла заміж за оператора Майкла Барретта 2012 року, підтримала щасливу пару під час епізоду свого подкасту, виявивши, що Кріс попередив її про їхні заручини.


Після весілля 8 червня 2019 року Кріс і Кетрін народили двох доньок. За рік після весілля вони вітали свою першу спільну дитину, Лайлу Марію, якій у серпні виповниться чотири роки. Потім вони вітали сестру Елоїзу Крістіну, яка минулого місяця відзначила свій другий день народження.


Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter