Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Голланд із братом завітав на міжнародний кінофестиваль у Шотландії

Люди

Назар КОЛОДІЙ
21 квітня 17:49
207
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Голланд допомагає братам

Том Голланд із братом завітав на міжнародний кінофестиваль у Шотландії

Життєві історії

 

 

Том Голланд зі своїм молодшим братом Гаррі прилетів до Шотландії на прем’єру фестивалю й на змагання. У місті Сент-Ендрюс відбувався міжнародний кінофестиваль. 

 

Том, який у минулому висміював свій зріст, трохи менший за свого молодшого брата. Вони демонстрували дивовижну схожість. 27-річний актор одягнувся у бежеве поло з відкритим вирізом і відповідні штани. Тим часом його 25-річний брат вибрав просту білу футболку, чорний кардиган і джинси.

 

Хлопці насолодилася грою в гольф і взяли участь у першому щорічному благодійному турнірі з гольфу імені Тома Голланда. До Тома приєднався режисер Marvel Джо Руссо, а також співавтор Fortnite Дональд Мастард.

 

 

Том і Гаррі є двома із чотирьох братів, оскільки в Гаррі також є близнюк Сем і молодший брат Педді, якому 18 років. Четвірку бачили разом торік у вересні, коли вони прямували на знаменитий турнір з гольфу Pro-Am у гольф-клубі Wentworth у Вірджинія-Вотер, Суррей, Англія.

 

Наслідуючи свого старшого брата, Гаррі та Педді також роблять акторську кар’єру. Гаррі часто бачать разом із Томом на різних знімальних майданчиках. Брат знявся в кількох останніх фільмах Тома, враховуючи «Неможливе», «Людина-павук: Дороги додому немає» та «Черрі». 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter