Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тіна Кароль опублікувала новий кліп після нещодавнього скандалу

Люди

Христина КРАСІВ
05 травня 18:09
187
Джерело:

Прем'єра українського треку від співачки.

Тіна Кароль опублікувала новий кліп після нещодавнього скандалу

Тіна Кароль опублікувала оновлену версію кліпу після скандалу через росіян, які брали участь у зніманні попереднього відео. Нову відеороботу створили на українськомовну версію пісні "Honey & МЕД".

 

Кліп на музичну композицію "МЕД" зняли на вулицях Києва. У відеоролику, крім самої співачки, також є нарізка з короткими відео шанувальників Тіни Кароль. Фанати знімали під новий трек виконавиці та публікували це у соцмережах. Українська співачка своєю чергою використала ці матеріали для нового кліпу. Зазначимо, у відеороботі всі учасники, які з'являються у кадрі, загорнуті в білосніжні ковдри, які, як уже раніше згадувала артистка, для неї ототожнюються із захистом.

 

"Для чого дійсно потрібна сміливість, то це для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні "Мед" і своєю щирою підтримкою подарував їй друге життя, зробив можливим прем'єру кліпу "Мед" українською мовою", висловилась про новий кліп Тіна Кароль.

 

Нагадаємо, днями у мережі розгорівся скандал через відеокліп співачки на її новий двомовний трек "Honey & МЕД". Усе через те, що у складі команди, яка створювала відео для виконавиці, були люди з російськими паспортами, втім, знаменитість видалила цю відеороботу.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter