Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тіна Кароль опублікувала новий кліп після нещодавнього скандалу

Люди

05 травня
168

Прем'єра українського треку від співачки.

Тіна Кароль опублікувала новий кліп після нещодавнього скандалу

Тіна Кароль опублікувала оновлену версію кліпу після скандалу через росіян, які брали участь у зніманні попереднього відео. Нову відеороботу створили на українськомовну версію пісні "Honey & МЕД".

 

Кліп на музичну композицію "МЕД" зняли на вулицях Києва. У відеоролику, крім самої співачки, також є нарізка з короткими відео шанувальників Тіни Кароль. Фанати знімали під новий трек виконавиці та публікували це у соцмережах. Українська співачка своєю чергою використала ці матеріали для нового кліпу. Зазначимо, у відеороботі всі учасники, які з'являються у кадрі, загорнуті в білосніжні ковдри, які, як уже раніше згадувала артистка, для неї ототожнюються із захистом.

 

"Для чого дійсно потрібна сміливість, то це для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні "Мед" і своєю щирою підтримкою подарував їй друге життя, зробив можливим прем'єру кліпу "Мед" українською мовою", висловилась про новий кліп Тіна Кароль.

 

Нагадаємо, днями у мережі розгорівся скандал через відеокліп співачки на її новий двомовний трек "Honey & МЕД". Усе через те, що у складі команди, яка створювала відео для виконавиці, були люди з російськими паспортами, втім, знаменитість видалила цю відеороботу.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter