Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тіна Кароль видалила кліп, над яким працювали росіяни

Факти

Христина КРАСІВ
29 квітня 21:08
255
Джерело:

Скандал щодо відеокліпу виконавиці.

Тіна Кароль видалила кліп, над яким працювали росіяни

Тіна Кароль під час ранкового шоу "Сніданок з 1+1" заявила, що видалить кліп на нову музичну композицію "Honey & Мед", оскільки з’ясувалось, що у складі команди, яка створювала відео, були росіяни. 

 

"Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене. Це боляче для мене. Але ми не маємо права собі дозволити, щоб навіть так, опосередковано, з'являлися такі наративи. Я не хочу. Для мене моя репутація – це все моє життя", – висловилась українська співачка.

 

За словами Тіни Кароль, трек "Honey & Мед" присвячений її покійному чоловікові Євгенові Огіру. В цій пісні виконавиця зобразила історію кохання й виконала композицію англійською та українською мовами. До того ж режисер вклав багато візуальних символів у кліп. Наприклад, біла ковдра ототожнюється із захистом та надією.

 

Відомо, що автором відеороботи був український режисер Генрі Ліпатов, який має власну компанію Beverly.films, що базується у США. 

 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Хливнюк і Сергій Жадан випустили оригінальну версію пісні "Правда", яка була саундтреком воєнної драми Ахтема Сеітаблаєва "Мирний-21".

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter