Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Тейлор Свіфт у списку мільярдерів, проте її коханий наздоганяє співачку

Факти

02 травня
55

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс

Тейлор Свіфт у списку мільярдерів, проте її коханий наздоганяє співачку

 

 

Цього тижня Тревіс Келс продовжив контракт із клубом «Канзас Сіті Чіфс» на два роки. Угода передбачає, що Келс стане найбільш високооплачуваним гравцем із новою середньорічною зарплатою 17,125 мільйона доларів.


«Я любив кожну секунду футболу і я буду його любити наступні два роки, граючи у Канзас-Сіті. Ми побачимо, що станеться після цього», — сказав Келс. «Я дуже схвильований і дуже вдячний керівництву команди, що мене цінують і винагороджують належним чином. Я люблю «Канзас-Сіті», - додав Тревіс.


Нещодавно в ефірі Jimmy Kimmel Live ведучий токшоу пожартував, що Свіфт кепкуватиме з нього, адже її чистий капітал зараз оцінюють у понад 1 мільярд доларів. Джиммі Кіммел потролив Тревіса Келса словами про «розбитого хлопця» Тейлор Свіфт. Навіть підписання нового контракту на 34 мільйони доларів не допоможе йому зайняти краще становище.

 


Потім ведучий показав деякі коментарі глядачів щодо нового контракту Тревіса у соціальних мережах. «Його очі повні сліз, бідна дитина», — написав один користувач. «Він такий маленький», — зазначив інший.


Наприкінці сезону 2027 року Келсі виповниться 38 років. Тревіс натякнув, що це може бути остання угода в його кар’єрі в НФЛ. Проте кар’єру Келсі в НФЛ раніше описували як «побічну суєту», враховуючи його прибуткові підприємства поза футболом.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter