Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сьюкі Вотергаус і Роберта Паттінсона вітають із народженням дитини

Люди

Назар КОЛОДІЙ
26 березня 14:45
261
Джерело: Газета "Життєві історії"

Поповнення в родині

Сьюкі Вотергаус і Роберта Паттінсона вітають із народженням дитини

Життєві історії

 

 

Сьюкі Вотергаус і її наречений Роберт Паттінсон народили свою першу дитину. 32-річна модель і 37-річний актор «Сутінків» підтвердили, що стали сім’єю з трьох осіб, вирушивши цього тижня на сімейну прогулянку Лос-Анджелесом. Роберт акуратно штовхав ніжно-рожевий візочок з їхнім новонародженим, а дружина крокувала поруч із ним і мала щасливий та здоровий вигляд. На прогулянці до пари приєдналася мати Сьюкі Елізабет.


Сьюкі мала невимушено вишуканий вигляд у довгому чорному пальті, білій кепці та туфлях. Востаннє її бачили 24 лютого на прогулянці з Робертом, коли вона ще була вагітною. Пара наразі не підтвердила статі своєї дитини, а її мама не зробила постів у соціальних мережах. Проте рожевий колір візочка дає підказку. 

 

 

Модель і актора вперше назвали закоханою парою 2018 року, хоча вони здебільшого тримали свої стосунки поза увагою медіа. Вотергаус оголосила про свою вагітність на фестивалі Corona Capital у Мехіко в листопаді, де вона продемонструвала свою світло-фіолетову мінісукню на сцені.


Актриса підтвердила свої заручини з Робертом, коли вона дебютувала з каблучкою Toi et Moi під час прогулянки Лондоном у грудні. Джерело нещодавно підтвердило цю новину виданню People.

 

Родину вітають численні шанувальники в соціальних мережах. До них приєднується і наша редакція. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter