Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Співачка Адель розповіла всім про свою погану звичку

Люди

18 жовтня
201

Співачка Адель розповіла всім про свою погану звичку

ЗІРКИ

 

 

 

Аде́ль Ло́рі Блу А́дкінс, англійська співачка та авторка пісень, виступила на шоу у Вегасі, тримаючи келих вина. Вона розповіла глядачам таємницю про те, що припинила вживати алкоголь лише три з половиною місяці тому.


Вона повідомила, що була"затятим алкоголіком", коли їй було за двадцять. Адель визнала, що відчуває свій теперішній стан "нудним" і "сумує за алкоголем". 


"Я кинула пити, можливо, три з половиною місяці тому. Це нудно. Я маю на увазі, що я була ледь не алкоголічкою впродовж двадцяти років і я дуже сумую за цим. Я відмовилася від алкоголю", сказала 35-річна Адель. Співачка розповіла, що одного разу випила чотири пляшки вина перед обідом під час карантину через COVID-19.


У лютому 2022 року захмеліла Адель залишилася ридати після надмірного захоплення алкоголем у гей-барі в Лондоні. Вона роздяглася до бюстгальтера і танцювала на сцені топлес.


Адель розповіла під час свого концерту: "Цього тижня моєму синові виповнюється 11 років. Ви можете в це повірити? Нас чекає насичений тиждень, щоб відзначити його. Він дуже схожий на мене, тому що я дуже серйозно ставлюся до свого дня народження".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/
Фото з інстаграму співачки

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter