Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер із бойфрендом відвідала матч з поло

Факти

Назар КОЛОДІЙ
04 липня 12:06
247
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Софі Тернер та її бойфренд Пірсон

Софі Тернер із бойфрендом відвідала матч з поло

Життєві історії

 

 

Софі Тернер разом зі своїм хлопцем Перегріном Пірсоном відвідали матч із поло, який відбувся в понеділок у Cowdray Park Polo Club.


Пара, тримаючись за руки, прогулювалася територією клубу з друзями, а потім зупинилася, щоб випити і влаштувати пікнік. Софі мала стильний вигляд у зеленій картатій сорочці та в джинсах, доповнених слайдерами Louis Vuitton. Перегрін же обрав невимушений стиль: сіра футболка, шорти та синя бейсболка.


Софі поділилася знімком із пікніка в інстаграмі, на якому вони з Перегріном спостерігають за грою.

 


Перегрін старший син і спадкоємець Майкла Пірсона, четвертого віконта Каудрея, колишнього кінопродюсера, який володіє значною частиною медіаімперії Пірсона. Він має будинок у Челсі вартістю п'ять мільйонів доларів, а його батько володіє розкішним особняком у Західному Сассексі з 22 спальнями та 16 500 акрами землі.


Саме на території сімейного маєтку й розташований Cowdray Park Polo Club, який може похвалитися десятьма полями та щорічно приймає понад 450 матчів.


Цей престижний клуб проводить щорічний Золотий кубок, у якому грали навіть принц Вільям і принц Гаррі.

 


Сам Перегрін також захоплюється поло. 2018 року він розповів "Телеграфу": "Я беру уроки, я виріс на верховій їзді й бачу, що це те, що я робитиму впродовж наступних кількох років значно більше".


Софі та Перегрін підтвердили свої стосунки торік у грудні, після того, як у вересні стало відомо про розлучення Софі з Джо Джонасом.


Наразі Софі здається щасливою в нових стосунках, натомість Джо переживає розрив зі своєю дівчиною Стормі Брі. За повідомленням Page Six, співак і модель розійшлися після п'яти місяців спільного життя.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter